Rendang recept
Rendang oftewel indisch stoofvlees. Populairder dan ooit. Met warme rijst, op een broodje of zelfs met gebakken frietjes. Volg dit recept en je hebt een heerlijke Rendang.
De recepten op deze pagina's zijn recepten die ik van mama heb geleerd maar ook van andere lieve mensen. Door zelf veel te proberen en proeven kom je tot een heerlijk recept. Ik deel mijn recepten graag omdat ik niet wil dat dit verloren gaat.
Rendang oftewel indisch stoofvlees. Populairder dan ooit. Met warme rijst, op een broodje of zelfs met gebakken frietjes. Volg dit recept en je hebt een heerlijke Rendang.
Aubergine op Indonesische wijze, geroosterd aubergine afgemaakt met een petjelsausje. Zonder trassi is dit een heerlijk vegetarisch gerecht. Afmaken met bawang goreng (gebakken uitjes). De kentjoer is hier belangrijk, dat geeft de typische smaak van petjel. Selamat makan.
Lekker gerecht met Tahu en garnaal. Zonder de garnalen en trassi is dit een uitstekend vegetarisch gerecht. Je kunt dit uitstekend combineren met een vlees of vis gerecht. Maak hiermee de Indische rijsttafel af.
Een goede toevoeging voor de Indonesische rijsttafel
Gemaakt van frietje die je zo in de supermarkt koopt of gewoon zelf bakt. Lekker bijgerecht maar ook lekker om zo te snoepen.
Lekker als voorgerecht of gewoon een tussendoortje. Gevuld met kip, vegetarisch of met garnalen, maak je eigen keuze.